Bij 4oo gaat het om jou! Heb je problemen waar je zelf niet uit komt, dan zoeken we samen met jou naar oplossingen. We kijken wat voor hulp jij nodig hebt, op een manier die bij jou past.

Daarom zorgen we niet alleen voor een plek om te wonen, maar helpen we jou ook met andere dingen. Bijvoorbeeld school, werk, moeilijkheden met je familie of problemen door schulden.

Ook ondersteunen we jou bij het vinden van een dagbesteding. Projecten die je niet alleen leuk vindt maar waar je ook echt iets aan hebt! Zo kun je werken aan je eigen toekomst op een manier die bij jou past.

Bij 4oo kijken we naar wat wel goed gaat in plaats van jou steeds te vertellen wat je fout doet. We begeleiden je volgens onze 4 O’s:

Omarmen

Je wil je ergens fijn en veilig kunnen voelen. Daarom nemen we de tijd om je te leren kennen en samen te kijken wat voor hulp je nodig hebt.

Ontzorgen

De belangrijkste zorg regelen we eerst. Een plek waar je kunt slapen, goed en gezond eten, hulp met het oplossen van geldproblemen.

Ontwikkelen

Je wil verder in het leven. Door jou te leren zelf dingen te regelen en je te ondersteunen als je dat nodig hebt helpen we jou zelfstandiger te worden.

Overgang

Je bent klaar voor een volgende stap. Misschien kun je op zoek naar leuk werk, of ben je er aan toe om zelfstandig te wonen. Wij begeleiden jou daar bij.