Onze visie en bedrijfscultuur is gericht op ontwikkeling op alle gebieden. Daarom investeren wij graag in kennis en kunde. Bij 4oo kijken we naar de mens achter de student. Wij helpen stagiairs zich niet alleen te ontwikkelen tot begeleider maar bieden studenten ook ruimte en tools voor hun persoonlijke groei en ontwikkeling.

Stagiairs worden bij ons begeleid door een vaste stagebegeleider; een zorgprofessional die zelf in het veld werkt. Wij zijn een laagdrempelige organisatie met een aanspreekcultuur waarin korte lijnen worden gehanteerd. De zorgprofessionals van 4oo zijn jong, flexibel en werken vanuit verschillende achtergronden en perspectieven met elkaar samen.

Tijdens de stageperiode krijgen onze stagiairs eigen verantwoordelijkheden die passend zijn bij hun niveau, waarbij zij altijd verzekerd zijn van een deskundig vangnet. Wij besteden veel tijd en aandacht aan reflectie en feedback. Ook bieden wij mogelijkheden voor extra begeleiding of verdieping vanuit andere disciplines binnen onze organisatie. Zo dagen wij studenten uit het beste uit zich zelf te halen.

Uiteraard is het met een goede beoordeling afsluiten van de stageperiode het primaire doel. Maar als onze stagiairs bij ons extra vaardigheden en ervaring opdoen waar ze in hun verdere carrière -ook in een ander vakgebied- profijt van hebben, is onze doelstelling bereikt.

4oo vindt samenwerking met school essentieel in de begeleiding van studenten. Wij onderhouden altijd goede relaties met de contactpersonen van de opleiding, zodat de stagiair de juiste ondersteuning krijgt.

Wij hebben stagemogelijkheden voor de opleidingen:

  • MBO maatschappelijke zorg (niveau 4)

  • MBO sociaal werk (niveau 4)
  • HBO social work (bachelor)